Barn och familj

Kan man få för många bilder på sina barn och sin familj?  Alla åldrar har sin charm, varje familj sin unika sammansättning. Tillsammans hittar vi det perfekta upplägget för just er barnfotografering eller familjefotografering.

Att få vara ute  ligger mig extra varmt om hjärtat. Jag har därför valt att fokusera på utomhusfotograferingar och att använda mig av naturen som fotostudio och dess rekvisita. Utomhus finns också gott om plats för lekar, om man har lite extra spring i benen, samt en stor variation av miljöer.  

Hur går en fotografering till? 

Just nu tar jag endast emot bokningar för utomhusfotografering, där vi på ett säkert sätt kan hålla avstånd.

  

Jag har olika platser som jag väljer ut beroende på årstid och tid på dagen. Det kan vara allt ifrån skogen till ängen, eller en hembygdspark med mysiga röda stugor. Har ni speciella önskemål så tala om det vid bokningen.  I barnfotografering och familjefotografering ingår även lån av rekvisita. Jag har fina trälådor som barnen kan antingen sitta på eller i. Eller varför inte ta med den uppstoppade räven på några bilder! Jag har också en liten dress med björnmössa som passar barn i åldern 9 månader - 1 år.  Perfekt till 1-årsfotograferingen. 

Vad händer efter fotograferingen? 

Efter fotograferingen så gör jag ett urval av alla bilderna, och redigerar dem i "min" stil. 1- 2 veckor efter fotograferingen så får ni en länk till ett webb-galleri med de utvalda bilderna. I lugn och ro kan ni sedan sitta hemma och välja ut de bilder som ni vill ha. 

När ni valt ut bilderna så får ni dem skickade till er digitalt.  

Pris och bokning

Här kan ni läsa mer om priser och boka en fotografering