top of page

Barn och familj

Kan man få för många bilder på sina barn och sin familj?  Alla åldrar har sin charm, varje familj sin unika sammansättning. Tillsammans hittar vi det perfekta upplägget för just er barnfotografering eller familjefotografering.

Att få vara ute  ligger mig extra varmt om hjärtat. Jag har därför valt att fokusera på utomhusfotograferingar och att använda mig av naturen som fotostudio och dess rekvisita. Utomhus finns också gott om plats för lekar, om man har lite extra spring i benen, samt en stor variation av miljöer.  På hösten kastar vi kanske löv på varandra, på vintern blir det snögubbar, om våren går vi i hagen och plockar vitsippor och på sommaren njuter vi av de ljumma kvällarna. 

Hur går en fotografering till?   

Fotograferingen sker i närheten av Hovmantorp. Jag har olika platser som jag väljer ut beroende på årstid och tid på dagen. Det kan vara allt ifrån skogen till ängen.

Vill ni fotograferas på någon annan plats tala om det vid bokningen. Men då tar jag ut en extra avgift för tid och resa. 

Barn- och familjefotograferingar kan också se olika ut, beroende på hur ni vill ha det. Det kan vara hela familjen, eller bara barnen. Oavsett så ska det vara en härlig och fin stund tillsammans.

I barnfotografering och familjefotografering ingår även lån av rekvisita. Jag har fina trälådor som barnen kan antingen sitta på eller i. Eller varför inte ta med den uppstoppade räven på några bilder! Jag har också en liten dress med björnmössa som passar barn i åldern 9 månader - 1 år.  Perfekt till 1-årsfotograferingen. 

"Tacka för otroligt proffsigt bemötande, och väldigt fina bilder. Överträffade mina förväntningar! Ska bli så roligt att få ge bort till föräldrar o framför allt få upp här hemma! "- Maria

1-12.jpg
Boka Barnfotografering och familjefotografering här
  • Konsultering med tips och information inför fotograferingen.
  • Lån av rekvisita så som björndress (ca stl 68-86), trälådor eller uppstoppad räv! Detta bestäms innan fotograferingen.

  • Ett personlig webb-galleri med  15 redigerade bilder.

  • 5 högupplösta digitala bilder som ni själva väljer ut från webb-galleriet.

  • Möjlighet att köpa till fler bilder utifrån webb-galleriet.

     

Pris: 3 000 kr 

     Extra redigerade bilder: 200 kr/st.

    

Tack för ditt meddelande!

bottom of page