top of page
Erika Gülich, fotograf erika gülich, fotograf växjö, fotograf lessebo, fotograf alvesta, fotograf tingsryd, fotograf åseda, fotograf emmaboda, barnfotograf, bröllopsfotograf, familjefotograf

Hej!

Vad roligt att du har hittat hit och att du vill läsa lite mer om mig. 

 

Jag är östgöten som flyttade till Hovmantorp i Småland, och har nu bott där i över 15 år! 

Jag är gift med John och vi har två härliga killar tillsammans, Axel och Algot. Dessa två får ständigt vara mina modeller när jag kommer på nya idéer. 

fotograf erika gülich, fotograf växjö, fotograf småland, fotograf kalmar, fotograf karlskrona, fotograf nybro, fotograf emmaboda

Jag älskar att vara ute i naturen. Antingen att bara ta en promenad, plocka svamp eller att ta med hela familjen och en fikakorg.

Och skogen är också en av de bästa fotoplatserna! 

Att naturen ligger mig varmt om hjärtat kanske inte är så konstigt. Uppväxten på en bondgård gjorde att det alltid var nära till djur och natur. Och det var också det som fångade mitt fotointresse först. När sedan barnen kom, så övergick naturbilderna till att det mer och mer blev bilder på dem. 

Kompisar fick också barn som ville ha fina bilder, och deras kompisar...........

Till slut så var den en liten verksamhet som sedan blev ett företag. 

Du är alltid välkommen att kontakt mig.  Slå en signal eller skicka ett mail och låt mig veta vad jag kan göra för just dig! 

Kontakta mig

Strömgatan 3, 365 41  Hovmantorp

Mail: erika.gulich@hotmail.com

Tel: 070- 273 19 86 

Instagram: @fotograferikagulich

bottom of page